HERBALİFE ÜYESİ NASIL OLABİLİRİM ? YAŞAM KOÇU BÜŞRA 5052135712

 


Tavas Herbalife

Ek gelir elde etmek herkesin istediği yarı zamanlı bir çalışma sistemidir. Günümüzde ihtiyaçlarımız karşısında gelirimiz yetersiz kalıyor. Bireyler gelir artırmak için yeni yeni yöntemler arayışında oluyorlar. Denizli Tavas ilçemizde bu şekilde ek gelir arayışında olan bireylere yönelik bir iş modeli sunuyoruz.

Herbalife İş Fırsat Sunumu

Şirketi Tanıyalım :

Herbalife firması yaklaşık 45 yıl önce Amerika'da kuruldu. Kuruluş felsefesi ve amacı takviye edici gıdalar üretmek ve bunu bütün dünyaya ulaştırmak olup bu dağıtımı da networkmarketing ile yapma yöntemini seçmiştir. Bu nedenle herbalife firmasının bir patronu yoktur. Tamamen herbalife bağımsız distribütörler tarafından yönetilir. Şirket yönetim kurullarında herbalife distribütörleri karar vericidir. Bu nedenle herbalife distribütörü olmak ileride herbalife şirketini yönetecek kişi olmak demektir. Şirket distribütörlerin çalışma sistemine katkı sunar ve onların saha çalışmalarını kolaylaştırır.

Yani birilerinin söylediği veya yazdığı gibi bir ülkeye ait ve bir kişi tarafından yönetilen bir şirket değil. Yaklaşık 100 ülkede faaliyet yürüten global bir şirket.

Herbalife ürünlerinin hedef kitlesi kimlerdir?

Üretmiş olduğu ürünler bütün insanlara kadın erkek kilolu zayıf güzel veya bakımsız herkesin güvenle tüketebileceği ürünlerdir.

Kilo kontrol ürünleri

Kilo problemi çeken bireyleri hedefler. Bedensel istediği fizikte görünmek isteyen bireylerin tercih ettiği ürünlerdir.

Takviye edici gıdalar

Günlük yaşamında enerji eksikliği zindelik problemi yaşayan bireylere düzenli kullanımda önemli bir katkı sunar. Sindirim sorunu sorunu yaşayan kişilere düzenli kullanımda önemli katkı sunar. Herbalife takviye edici ürünleri beslenmenize dahil ederseniz yaşam kalitenizi yükseltmenize kendinizi iyi hissetmenize destek olur.

Cilt bakım ürünleri

Cilt problemi yaşayan ve kendini daha güzel ve bakımlı görmek isteyen kişilerin en çok tercih ettiği ürünlerdir.

Saç bakım şampuan ve kremleri

Şampuan ve krem sorunu olan ve saç problemi yaşayan kişilere önemli bir alternatiftir. Vücut losyonları ve el kremleri kokusu ile size kendinizi iyi hissettirecektir.

Sporcu beslenme ürünleri

Protein almak ve iyi bir maç çıkarmak isteyen sporcuların spor öncesi, spor sırası ve spordan sonra olmak üzere mevcut olan ürünler ile kendilerini daha öz güvenli ve motive olmuş hissetmekteler. Bu sayede güç ve dayanıklılık konusunda herbalife sporcu beslenmesine güvenmekteler.

Kazanç sistemi nasıl para kazanabiliriz?

Herbalife distribütörleri hak ettikleri kariyerlere göre kazançları belirlenir. 100 ülkede bir çok insanın kullandığı ve milyonlarca memnun müşteri ağında sizde distribütör olarak herbalife yaşam koçu olarak kendi memnun müşteri kitleni oluşturarak iyi bir kazanç sağlayabilirsiniz. Oluşturduğunuz memnun müşterilerden kendi ekibinizi kurarak kariyer atlayarak kazancınızı artırabilirsiniz.

Herbalife üyesi nasıl olabilirim?

Aşağıdaki resme tıklayarak hızlıca üye olabilirsiniz. Sizde herbalife üyesi olarak kendinize kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz.

ÜYELİK İÇİN GEREKLİ REFERANSLAR

Sponsor Id No: T1Y0166219

Sponsor Soyad : ERD








Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Herşeyden önce tesekkürlerimi sunarım.Öncelikle sizin koçlugunuz ve ürünler sayesinde ideal kiloma ve sağlıgıma kavuştum.Eger tek basıma olsam bunun üstesinden gelemezdim bu yolda bana yardım ettiğiniz için minnettarım.

    YanıtlaSil
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)