HERBALİFE BAĞIMSIZ DİSTRİBÜTÖRÜ BÜŞRA ERDOĞAN 5052135712

             

 HERBALİFE İŞ FIRSATI

Dünyanın lider doğrudan satış markalarından Herbalife Nutrition ile kendi işinizi kurabilirsiniz. Hemen bugün başlayın – sektör lideri olarak kanıtlanmış başarımızdan ve uzun yıllara dayanan deneyimlerimizden yararlanın ve kendi işinizin temellerini atın.

Bir Herbalife Nutrition Üyesi olarak insanların beslenme ihtiyaçlarına cevap verirken, aynı zamanda da gelirinizi artırabilirsiniz. Tercihinize göre ister yarı zamanlı, ister tam zamanlı çalışın bu kaliteli ürünleri satarak kendi işinizi inşa edebilirsiniz. Ürünlerimizin kendine özel satış ağı sayesinde sahip olacağınız ayrıcalık, işinizin temelini oluşturacak, kişisel destek ve tavsiyeler için, uzun dönemde koruyacağınız müşteriler edinmenize yardımcı olacaktır.

İhtiyacınız olan tüm danışmanlığı ve eğitimleri alacaksınız. Kayıt olduğunuzda işiniz için gereken tüm bilgileri kişisel Herbalife Nutrition Danışmanınızdan (Sponsorunuzdan) öğrenebileceksiniz. O her zaman sorularınıza cevap vermek ve eğitiminizi tamamlamanıza yardımcı olabilmek için yanınızda olacaktır.

Çalışma saatlerinize ve nereden çalışacağınıza kendiniz karar verin. Esnekliğin iş-özel hayat dengesi bakımından son derece olumlu etkiler yarattığının kanıtlandığı bir ortamda, aradığınız fırsat bu olabilir. Kendi ekibinizi oluşturun ve yaşam tarzınıza uygun bir iş kurun.

Dünyanın dört bir yanında sizin gibi düşünen milyonlarca insanın tutkusuna ortak olun. Beslenme alanında önde gelen bilim insanları tarafından geliştirilen ürünlere erişimin yanı sıra uzman eğitim ve destek hizmetlerinden yararlanın. Ürünlerimiz mağazalarda ya da süpermarketlerde satışa sunulmamaktadır – tüm satış faaliyetleri yalnızca bağımsız Herbalife Nutrition Distribütörleri aracılığıyla gerçekleştirilir.

Herbalife Bağımsız Distribütörü olmak için myherbalife.com  dan Herbalife Nutrition Katılın Online Başvuruyu secip hesap olustutun.Sponsor Id T1Y0166219 , Sponsor Soyad İlk 3 Harfe ERD  yazıp sonrasında kişisel bilgilerinizi doldurup Distribütör  seceneğiyle ilerleyip üyeliğinizi gerçekleştiriyoruz.Bu konu ile ilgili yardım için bana ulaşabilirsiniz.

Üyeliğimizi yaptıgımızda suan 260tl bedeli olan bir iş paketi bize şirketimiz tarafından gönderilir.Bu pakette

bir adet vanilya aromalı shake,profesyonel shaker,ölçü kasıgı,rozetimiz ve herbalife nutrition logolu sporcu sırt çantası gelmektedir. Yani bizler 260 tl  sermaye ile uluslararası bir işe sahip oluyoruz.

             Herbalife Distribütör Nedir ve Nasıl Olunur?

Herbalife distribütörlerde bir zamanlar herbalife kullanıcıları olmuşlardır. Herbalife’ın iş fırsatını değerlendirerek bu yola giren distribütörler, ürün tanıtımı ve satışı yapıp, kullanıcılara danışmanlık yapmaktadırlar. 18 Yaşından büyük ve diğer gerekli kurallara uyan herkes herbalife sitesine üye olarak distribütörlüğe başlayabilmektedir. Bağımsız distribütörler zamanla müşterileri ve satış sayıları arttıkça farklı ünvanlar alarak kariyerlerinde farklı noktalara gelmektedirler. Kendi beslenme kulüplerini yada ofislerini de açabilen distribütörler bu işi yüz yüze olarak ta yapabilmektedirler.Online sistem ile çalışabilirsiniz.Gerek sponsor olarak ben ve gerekse şirketimiz gerekli eğitimve desteği veriyoruz.


Koçluk, mentörlük ve arkadaşlık ilişkisini aynı anda kurun. Müşterilerin eski alışkanlıklarını geride bırakmalarına, beslenme alışkanlıklarını iyileştirmelerine ve aktif bir yaşam tarzı sürdürmelerine yardımcı olun. Herbalife Nutrition Fırsatını benzersiz kılan, müşterilerin koçlarına ve Distribütörlerine atfettikleri değerdir. Şimdi aramıza katılın ve fark yaratın. Kaydolun, işinizi kurun ve işin her aşamasında ihtiyaç duyacağınız temel araç ve eğitimlerden oluşan başlangıç paketinizi sipariş edin.Sizde önce kendi sonrada başkalarının hayatlarına dokunmanın mutlulugunu yasarken,özgürce paranızı kazanın.

Detaylı Bilgi İçin http://api.whatsapp.com/send?phone=9005052135712

Ayrıca bizi youtube kanalımızdan abone olarak da takip edebilirsiniz.




Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Bilgiler için çok tesekkür ederim

    YanıtlaSil
  2. Harika bir yasam koçusun.Sayende sadece kilo vermedim su içmeyi ,sağlıklı dengeli beslenmeyi de ögrendim.Çok tesekkür ederim Büşra koçum

    YanıtlaSil
  3. Sponsorum ürünleri,kullanımını,sonrasında yasam koçlugunu sizden ögrendim.Harikasınız hersey için çok tesekkürler

    YanıtlaSil
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)