HERBALİFE BİTKİSEL ÇAY NEDİR,NE İŞE YARAR,NASIL KULLANILIR ? HERBALİFE RESMİ SATIŞ 5052135712

 


Herbalife Acıpayam Şubesi

Acıpayam Herbalife 

Acıpayam da herbalife şubesi açıldı. Acıpayam ilçemizde herbalife kullanmak isteyenler bize ulaşın.

 İnsanlar değişen gelişen dünyada beslenme düzenlerini değiştirmede keskin kararlar alabiliyorlar. Her bireyin istediği  az kalori almak ve bol vitaminli beslenme düzeni, ancak bunu vadeden çok az besin öğeleri var. Doğru besinleri bir araya getirip beslenme düzenine dahil etmek hem çok meşakkatli hem de çok maliyetli oluyor. Bireylere 99 ülkede doğru ve dengeli beslenmeyi Herbalife Nutrition şirketi kendi ürettiği ürünleri ile vadediyor. Bireylerin günlük beslenme öğünleri için çeşitli aromalarda öğün yerine geçen shakeleri var. Enerji ve zindeliği hedefleyen ürünleri var. maliyetleri kullananlara çok cazip geldiğini söylüyorlar.

Herbalife Bitkisel Konsantre Çay nedir?

Herbalife çayı, gün içinde sıkça kullanıp içebileceğiniz ve tüketiminizde size kalori yaktıran ve enerji veren bitki özlerinden oluşturulmuş takviye gıda olarak bilinmektedir. Şirket garantisi altında ülkemizde de satışa sunulan Herbalife çayı, Türkiye'de zayıflama ve kilo yönetimini sağlama noktasında internette en çok araştırılan bitki çayları arasında yer almaktadır. Hızlı kilo verme ve istenen vücut ağırlığına erişerek fit görünmeyi sağlamaktadır. Metabolizma hızlandırıcı olmasıyla da bilinen Herbalife çayı ödem atımını sağlar.

Bunlara ilaveten Herbalife çayı tansiyon ve kan şekerinin yönetiminin sağlanmasında; vücuttaki toksin ve diğer maddelerin atımında da tercih edilen ürünlerimiz arasındadır. Bu bilgilerden hareketle Herbalife çayı bir zayıflama ürünü olmanın ötesinde fiziksel aktivitede yardımcı, tansiyon dostu ve temizleyici görevi gören bitkisel karışımdır.

Herbalife çayının faydaları nelerdir?

Herbalife çayı yağ yakıcı bir Herbalife ürünüdür. Yüksek teknolojiyle üretilen özel bir içecektir. Vücut yağlarının azaltılması, kalori yakımı, metabolizmanın hızlandırılması, enerji verme ve yüksek kalorili yiyecekleri arzulamayı azaltma yani iştah kesme gibi diyet programı uygulamak isteyen bireylerin programlarını ilerletmelerini kolaylaştırmayı sağlayan işlevlere sahiptir. Ayrıca çay vücuttaki ödemlerin atımının hızlandırılmasını da sağlamaktadır.

Herbalife çayı yüksek kan basıncını veya yüksek kan şeker seviyesini dengelemede yardımcıdır. Ayrıca herbalife çay karışımı ayrıca vücuttaki toksin ve benzer maddelerin atımını sağlayarak vücutta temizlik görevi üstlenmektedir.




Herbalife çayının diğer faydaları

  • Egzersiz yapmadan yağ yakımını sağlar,
  • Spor yapmadan metabolizmanın hızlanmasını sağlar,
  • Enerji seviyenizi arttırır,
  • Vücut kan dolaşımını arttırır,
  • Vücuda anti-oksidan vererek temizlik sağlar,
  • Kan şekeri seviyesinin  korunmasında yardımcıdır,
  • Sindirim sağlığının korunmasında yardımcıdır,

Herbalife çayı, yeşil çay ile kıyaslandığında zayıflama, kilo kontrolünü sağlama ve istenen bedene ulaşmada çok daha etkili ve faydalı bir içecektir. Kilo kontrolü yapmak isteyen bireylere hedeflerine ulaşmayı vadeder. Düşük kalorisiyle karşımıza çıkan çay satın alacağınız limon, şeftali, ahududu ve klasik aromalarıyla birlikte gün boyu tercihiniz olabilir. Aroma çeşidi ile kullanıcı damak tadına önem vermektedir. Ancak yeşil çay herbalife çay gibi bir özelliğe sahip değildir.

Herbalife çayı nasıl kullanılır?

Herbalife çayının termojenik etkisiyle birlikte 1 bardak çay sayesinde 70 kalori yakarsınız. Sağlıklı beslenmeden taviz vermeden gün içerisinde 1 litre çay tüketmek yüksek oranda kalori yakmanızı sağlar ve arzuladığınız görünüme kısa zamanda kavuşabilirsiniz. Çünkü herbalife çay metabolizma hızını artırmada etkilidir.


Herbalife Çayı Sıcak Kullanım : Herbalife bitkisel çayı sıcak ve soğuk tüketebilirsiniz. Size şimdi sıcak kullanımı tarif edeceğiz. Bir bardak veya bir fincan sıcak suyu önce fincana koyun üzerine çay kaşığı ile bir kaşık herbalife çay tozu koyun ve karıştırın. Lezzetli termojik çayınız içime hazır. Ölçü olarak çay kaşığını belirlememizin nedeni her yerde bulunabilecek bir ölçü elementi olmasından size kolaylık olsun diye kullandık. Daha iyi anlaşılması için sıcak kullanımla ilgili kısa bir video çektik izlemenizi tavsiye ediyor


Herbalife bitkisel konsantre çayı hamile bayanlar kullanabilir mi?

Herbalife bitkisel konsantre çayı hamile olan  bayanların kullanımı diğer kullanımlardan çok farklılık göstermektedir. Hamile bayan kullanıcılarımız hamilelik sürecinde herbalife çayı mutlaka bilgili bir herbalife yaşam koçu kontrolünde kullanmasını öneririz. Bizim sitemize ulaşan ve alışverişini sitemizden tamamlamış kullanıcılarımızla iletişime geçerek onların kendi hassas durumlarını dikkate alarak kişiye özel programla kullanmalarını sağlıyoruz. Bizime iletişime geçmeniz halinde güvenle kontrol altında herbalife çayı kullanmış olacaksınız.

Hamile kadınlarda herbalife çayın bebeğe etkisi nedir?

Hamile bayanların yedikleri ve içtikleri sadece kendi bedenlerini etkilememektedir. Bebeğin gelişimini ve sağlığını anne adayının yediği besinler doğrudan etkilemektedir. Ancak durum bu kadar hassasken bile herbalife çayı beslenme düzeninize kontrollü dahil edebilirsiniz. Çünkü herbalife bitkisel çay kullanan bireylere yüksek enerji verir ve vücudu daha dinç tutar. Ancak alacağınız kontrolsüz enerji bebeği de hareketlendirebilir. Bu durum anne adayını rahatsız ve tedirgin edebilir. Hamile bayanların demir vitaminine olan ihtiyaçları da dikkatli bir şekilde incelenmeli ve demiri bağlama veya emilimini zorlaştıran yiyecek ve içeceklerin miktar ve zamanlaması ayarlanmalıdır. Demir önemli bir vitamindir.

Hamile bayanların herbalife bitkisel çayı genel olarak bir kullanımdan bahsedecek olursak günde iki fincan tüketebilirler. Bu tüketimi ara öğün niyetine yapılabilir. Ancak kullandığınız diğer takviye vitaminlerle birlikte kullanmanızı önermiyoruz. Araya zaman koyarsanız daha faydalı olur. Herbalife çayın hamile bayanlarda günlük tüketim miktarı bir çay kaşığını geçmemesi gerektiğini düşünüyoruz.

Hamilelik sürecinde beslenme düzeninize  herbalife'ın diğer ürünlerini de dahil eder ve bir programla kullanırsanız hamileliğinizin bitiminde az bir kilo alımı ile tamamlar ve vücudunuzda çatlak ve yırtılmalar olmasını önlemiş olursunuz.

Emziren anneyim, herbalife detoks çayı kullanabilir miyim?

[ 

Herbalife bitkisel konsantre detoks çayı kullanıcılarına hızlı bir metabolizma ve ödemden kurtulma olanağı sunar. Çünkü hamilelik sürecini atlatmış emziren annelerde belirli bir oranda vucutlarında ödem oluşur. Herbalife çay bazı özel durumlarda kullanılması olumsuz sonuçlar verebilir. Örnek bebeğinizin kilo alma sorunu var ise ve her hangi bir rahatsızlığı varsa kullanmamanızı tavsiye ediyoruz.

Emziren anneler herbalife çayı içerken çok dikkatli olmaları gerekmektedir. Emziren anne herbalife detoks çayı günde en fazla iki fincan olarak tüketebilir. Ancak bu durum bazen değişebilir. Eğer emziren anne demir vitamini desteği alıyorsa herbalife çayı içerken zamanlamaya çok dikkat etmelidir. Herbalife çay rastgele içerse demir vitamin desteği alımını sekteye uğratabilir.  Çünkü yeşil çayın demir emiliminde çok fazla tüketilmemesi gerekliliğini hepimiz biliyoruz. Bu nedenle emziren anneler,herbalife çayı kullanmak isterseniz lütfen bilgili bir danışman kontrolünde yada bizimle iletişime geçerek bizim kullanım ve önereceğimiz oranda kullanmanızı tavsiye ederiz.

Emziren annelerin hamilelik sonrası ödem atmalarında ve yağ yakmada herbalife çay çok yardımcıdır. Herbalife çay enerjinizi yükseltir hazımsızlık ve vücudunuzun toparlanmasına katkı sunar. Bilinçli kullanım sizin ve bebeğiniz için önceliğiniz olsun.

Sonuç olarak emziren anneler herbalife bitkisel çayı eğitimli bir herbalife  danışmanı eşliğinde kullanmasını öneririz. Bu konuda tryasamkocu danışmanlarını tercih edebilirsiniz.

Herbalife çayı ile ilgili sıkça sorulan sorular

Soru 1 - Sadece Herbalife çayı içerek zayıflayabilir miyim veya kilomu koruyabilir miyim?

Cevap - Herbalife çayı ile kiloyu yönetmek ve kontrol etmek mümkündür, ancak istenen kiloya ulaşmak kişiye göre farklılık gösterebilmektedir.

Soru 2 - Herbalife çayı ne kadar ve kaç bardak içmeliyim?

Cevap - İçmeniz gereken çay miktarı yaşınız, cinsiyetiniz, kilonuz ve sağlık durumunuzla ilgilidir. Bu konuda danışmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

Soru 3- Herbalife çayı ile hızlı ve kolay kilo verebilir miyim?

Cevap- Çay kullanarak hızlı ve kolay kilo vermek mümkündür, ancak kilo verme sürecini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmenizi öneriyoruz. Herbalife çayını tüketirken beslenmeyi olumsuz etkilemeyen gıdaların ve vücuda alınması gereken vitamin ve minerallerin takibinin de yapılması sağlığınız açısından önemlidir.

Soru 4- Herbalife Çayı kaç kalori?

Cevap - Herbalife Bitkisel Konsantre çayın bir porsiyonu yalnızca 7 kcal'dir. Bir porsiyon çay tüketmek için fincana yarım çay kaşığı eklemeniz yeterlidir.

Soru 5 - Herbalife çayın kaç çeşit aroması var?

Cevap - Herbalife nutrition şirketi çay kullanıcılarının herbalife çaylarını daha keyifle içebilmeleri için özel hazırlanmış aromalarda sunmaktadır. Limon aroması,Ahududu aroması, Şeftali aroması ve klasik olarak dört tadı kullanıcılarına sunuyor.

Soru 6 - Kilo almak istiyorum yinede herbalife bitkisel çayı kullanmalı mıyım?

Cevap- Herbalife çayın kullanım alanı sadece kilo vermek isteyenler veya herbalife diyet programı uygulayanlar kullanır diye bir durum söz konusu değil. Herbalife çayı içeri bakımından incelediğimizde her yetişkin birey kullanabilir. Enerji veren ve detoks etkisi olan çayımızı kulanım alanını kategorize etmeden herkese öneririz.

Kilo almak isteyen bireyler herbalife bitkisel konsantre çayını güvenle tüketebilirler. Toksin ve ödem atımına yardımcı olması nedeniyle kilo almak isteyenlerde kas oluşumuna yardımcıdır. Kasların proteinle buluşmasına engel teşkil eden ödem ve toksinleri vücuttan uzaklaşmasına yardımcıdır.

Soru 7 - Herbalife konsantre bitkisel çay sıcak veya soğuk tüketmenin farkı var mı?

Cevap - herbalife konsantre bitkisel çay sıcak ve soğuk suda aynı oranda çözülmektedir. Bundan dolayıdır ki sıcak veya soğuk tüketmenin fayda ve etkisi yönünden hiç bir farkı yoktur. Sizin herbalife çayı tüketirken hangisi içerken keyif veriyorsa veya hanği şekilde içimini seviyorsanız o şekilde tüketmenizi öneririz.

Herbalife çayının içeriği

Herbalife çayı içerisindeki bitkiler arasında yeşil çay yaprağı özü, siyah çay yaprağı özü,toz bamya çiçeği, ebegümeci özü, kakule meyvesi özü yer almaktadır. Bu bitkileri tanıyalım.

  • Siyah çay faydaları: 

    Uyanıklık ve konsantrasyonu arttırmada yardımcı,
    Kalp için yararlıdır,
    Kanın pıhtılaşmasında ve enfeksiyon azalmasında yardımcı,
    Anti-oksidan potansiyele sahiptir,
    Koroner kalp hastalığı ve bazı kanser türlerine karşı koruyucu flavonoid içerir.

  • Yeşil çay faydaları:

    Kanseri önlemede yardımıcıdır,
    Vücuttaki anti-oksidan seviyesini arttırır,
    Parkinson ve Alzheimer hastalığını önlemede etkili,
    Tip 2 diyabete karşı etkili,
    Kalp sağlığını korumada yardımcı,
    Kan basıncı düzenleyici,
    Kilo kaybını sağlama,
    Bağışıklık güçlendirici,
    Yağ yakımı hızlandırıcı,
    Sindirim sağlığı geliştirmede yardımcı

  • Kakule meyvesi faydaları:

    A, C, sodyum, potasyum, kalsiyum, demir, manganez, magnezyum, fosfor, çinko içerir.
    Sindirim sistemi sorunlarının giderilmesinde yardımcıdır,
    Kardiyovaksüler sağlığını olumlu yönde etkiler,
    Adet spazm ve kramp giderilmesinde yardımcıdır,
    Sakinleştirici özelliği vardır,
    Mide asiti düzenleyicidir, mide- bağırsak gazlarının giderilmesinde etkilidir.
    Solunum sistemini rahatlatır.

  • Bamya çiçeği faydaları:

    Böbrek ve idrar yollarında görülen enfeksiyonları çözmede etkili,
    Kan şekerinin ayarlanması ve vücut şekerinin dengelenmesinde yardımcı,
    Vitamin ve mineraller ile hastalığa karşı koruyucu ve güçlendirici,
    Anti-oksidandır, kan temizleyici ve karaciğer koruyucu

  • Ebegümeci faydaları:

    Mide ve bağırsakların muntazam çalışmasını sağlar
    Kabızlık giderir,
    Vücuda rahatlık verir.

Çayımız ile ilgili bilgilerinizi, görüşlerinizi, sorularınızı ve deneyimlerinizi yorum bölümünde bizimle paylaşabilirsiniz.

Herbalife Bitkisel Konsantre Çayın Zararları Nelerdir?

Herbalife çayın zararları kullanım zamanını ayarlanamaz veya bir danışman eşliğinde kullanılmaz ise bazen fayda yerine zarar verebilir. Bu nedenle herbalife çayı kullanırken herbalife eğitimlerini tamamlamış bir danışman eşliğinde kullanmanızı öneririz. Çayımızın içeriği bakımından içerisinde siyah ve yeşil çay özü vardır. Bu durum besinlerden, Herbalife Shake den veya Herbalife vitamin ve mineral tebletten alacağınız demir mineralini almanıza engel olabilir. Çayların demir mineralini bağlama özelliği olmasını dikkate almanızı öneririz. Ancak kullanım zamanlaması doğru planlanırsa bu risk tamamen ortadan kalkabilir. çayın size sağlayacağı yararlardan güvenle faydalanabilirsiniz.

Herbalife bitkisel çayı kullanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçin size günlük çay kullanma ve günlük çay tüketim oranı hakkında program yapalım. Bir program dahilinde kullandığınızda çayı zararlı etkilerini bertaraf etmiş olursunuz.

Herbalife çayın başkaca bilinen herhangi bir zararı ön görülmemiştir. Çayımız diyette detoks yapmak isteyenler için ideal bir detoks ürünüdür.

Sonuç olarak her şeyde olduğu gibi fazlası zarardır düsturu ile herbalife bitkisel  çayı da bilinçsiz ve günlük kullanım dozlarını aşarsanız zararlı olabilir.

Herbalife bitkisel konsantre çayın fiyatı nedir?

Herbalife bitkisel çay iki farklı fiyatla değerlendirilir. 50gr çay  ve 100gr  çay olarak iki farkı boyutta üretilmiştir. İndirimli Herbalife çay almak isteyen veya hızla ürüne ulaşmak isteyen müşterilerimizin arayışı sırasındaki isteğini her sektörde olduğu gibi gıda sektöründe de bazı kötü niyetli kişiler değerlendirmek amaçlı ucuz herbalife ürünleri satıyoruz diyerek sahte ürün satışı yapıyorlar.

Şayet daha uygun fiyata herbalife çay almak isterseniz %15 den %50 varan indirim dilimleriyle ürün alabilirsiniz .Üyelik indiriminden faydalanın.Yazımızın en sonunda üyelikle ilgili blogumuzu ziyaret için ilgili linke tıklayın.

Herbalife bitkisel çayı kullanırken danışmanlık yapan yaşam koçu çok önemli.

Herbalife bitkisel çayı almak sizin çaydan beklentinizi %40lık oranı tamamlar. Diğer %60lık oranı size kullanımı hakkında doğru bilgiyi veren ve size %100 verimlilikle danışmanlık yapan kişi tamamlar.

www.tryasamkocu.com sitemizi takip ediyor ve içeriğindeki bilgileri okuyorsanız sitemiz doğru ve güvenilir bir site olduğunu hemen anlayabilirsiniz. Alış verişlerinizde sitemizi güvenle tercih edebilirsiniz. Herbalife Nutrition international ticaret ve limited şirketinin düzenlemiş olduğu tüm eğitim ve seminerlere katılıyoruz. Bu eğitimler için ciddi bütçe ayırıyoruz. Yurt dışı bir seminerin veya eğitimin maliyeti yaklaşık 10000 tl (on bin) olabiliyor. Yurt içi bir eğitimin maliyeti 1000 (bin) tl olabiliyor. Herbalife nutrition internatinoal ticaret ve limited şirketinin düzenlediği yaklaşık 7 yıldır tüm eğitimlere eksiksiz katılıyoruz. Buraya dikkatinizi çekmek istiyoruz hiç bir eğitimi kaçırmadan herbalife bilim kurulu üyeleri bilim adamları ve alanında uzman doktor ve diyetisyenlerden eğitim alıyoruz. Bu nedenle danışmanlık ve iyi bir herbalife yaşam koçu olmamız eğitimlerdeki aldığımız bilgiler sayesinde oluyor.

  • Günlük su tüketim miktarı,
  • Günlük ara öğün miktarı ve zamanlaması,
  • Herbalife çayın günlük tüketimi ve güne yayılma zamanı hızlı detoks programı nasıl olur?
  • Günlük beslenme ve detoks programı ve etkili sonuç alma nasıl olur?

Müşterilerimizin herbalife çaydan beklentilerini ve her birini dinleyerek herbalife çayı kullanma isteklerinin neden olduğunu ve bunun çözümünü çok iyi biliyoruz. Kullanıcılarımız hedeflerine ulaşmada onlara danışmanlık ve profesyonel takiple destek olabiliyoruz.

İnternet  alışverişlerindeki görülmeyen tehlike sahte ürün satışı

Sonuç olarak herbalife nutrition şirketinde distribütör olmaktan öteye gidememiş ve sadece ürün satan kişiler var. Hiç bir eğitime katılmamış herbalife kültüründen uzak sadece instagram sayfası açmış veya birine site kurdurup reklam vererek ucuz herbalife ürünleri satıyorum diyerek siz değerli kullanıcılarımızın herbalife çaydan beklentinizi boşa çıkarmaktalar. Herbalife ürünleri kişisel programla ve günlük haftalık ve üç haftalık programlarla  kişiye  özel yapılmalıdır. Herkes aynı programla kullanmamalı çay kişinin kilosuna göre kullanımı ayarlanmalıdır.  Öncelikle Herbalife çaya ulaşmaya değil doğru kişiye bilgili danışmana ve sizi takip edecek danışmana ulaşmaya çalışmanızı öneririz.

Herbalife bitkisel Çayı çayı satın al

Bitkisel konsantre çayımızı satın almak için aşağıdaki iletişim numaralarımızı kullanabilirsiniz. Veya  whatsapp üzerinden iletişime geçerek kolayca sipariş oluşturup alabilirsiniz. Ancak şekilde iletişim kurma imkanınız yok veya müsait değilseniz direk sitemiz üzerinden sipariş oluşturabilirsiniz.  Yurt dışında yaşıyorsanız herbalife çayı almak için herbalife üyesi olabilirsiniz. Kendi sayfanızdan kolayca herbalife  çay siparişi oluşturabilirsiniz.


Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Bu çay harika gercekten etkisi çok büyük artık neredeyse hergün içiyorum çok rahat hissettiriyor.Tesekkürler Herbalife

    YanıtlaSil
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)