HERBALİFE DENİZLİ Üyesi Nasıl Olurum? Herbalife İş Fırsatı Nedir? Herbalife Üyelik Şartları Nedir?Herbalife Yasam Koçu Büşra ERDOĞAN 5052135712

Herbalife Denizli  05052135712

Denizli Herbalife temsilcisi Büşra Erdoğan Herbalife Distribütörlüğü ve üyeliği hakkında her konuyu açık yüreklilikle  anlatıyor.

Herbalife üyeliği nedir?

Öncesinde de belirttiğimiz gibi Herbalife çok yönlüdür. Kaliteli ve besleyici ürünleriyle dengeli beslenmeyi sağlama, sağlıklı yaşam sürdürme gibi amaçlara hizmet ettiği gibi ekonomik açıdan da bazı katkılar sunuyor.

  • Herbalife’a üye olma ürünleri %25 indirimle alma imkanı sunar.
  • %25 indirim sonrasında da Herbalife üzerinden kariyer yapmayı düşünüyorsanız %35, %42, %50 gibi indirim alma fırsatını yakalayın.
  • Herbalife ekibinden ilerleme, büyüme ve daha çok üye yapma ile ilgili tüyolar alın; gruplara, aktivitelere, konferanslara katılın.
  • Kendi işinizin sahibi olun, internetten ve sağlıklı Herbalife ürünleri üzerinden para kazanma yöntemini deneyerek işinizi genişletin.
  • Evden işinizi yönetin, yarı zamanlı veya tam zamanlı arzu ettiğiniz şekilde işinizi yönetin.
  • İndirimlerin yanı sıra Herbalife’ın gelişmiş ödeme dağıtım planından yararlanarak ekstra gelir elde edin.
  • Türkiye’de aylık 100 bin’den fazla satılan Herbalife ağına siz de katılın.
  • Dilerseniz hemen üye olup ilk siparişiniz ile %42 İndirim bandına çıkın herbalife ürün satış gelirinizi  yükseltin.
  • Herbalife’ta %50 indirim bandına çıkın, Süperwissor kariyerine yükselin ve herbalife süperwissor onurlandırmasını yaşayın.
  • Herbalife kazan ağına katılarak, kendinize alternatif bir kazanç yöntemi belirlemiş olun.
  • Herbalife’ta dilerseniz kullanıcı herbalife üyesi olarak kalın. Kullandığınız ürünleri direk firmadan alma ve indirimli ürün kullanma keyfini yaşayın.

Herbalife’a nasıl üye olabilirim?

Herbalife’a üye olmak için sponsor bilgilerinin ve yaşanılan ülkenin girilmesi yeterlidir. Üyelik işlemi Herbalife’ın kendi web sitesinden tarafımızca yapılabileceği gibi siz de Herbalife’ın resmi sitesi üzerinden üye olma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Saydığımız sebeplerden ötürü Herbalife’a üye olmak, indirim fırsatlarından faydalanmak, yeni iş kapısı oluşturmak ve diğer çeşitli amaçlarla Herbalife ailesine katılmak için aşağıdaki bağlantı adresine gidin.

1- Linke tıklayın.

https://tr.onlinecontract.myherbalife.com

2- İlk olarak e posta adresinizle bir herbalife hesabı oluşturmalısınız. Aşağıdaki örnek gibi. 

Hesap oluşturduktan sonra üyelik adımlarına başlayabilirsiniz.⁰

3- Distribütör olarak Kayıt olun seçeneğini seçin. 

Not: Ayrıcalıklı Müşteri olarak  kayıt yaptırmak istiyorsanız Ayrıcalıklı Müşteri olarak kayıt olun Butonunu tıklayın. Ayrıcalıklı müşteri olmak için Bizimle iletişime geçebilirsiniz. Her zaman desteğe hazırız.

ÜYELİK İÇİN YARDIM  : Üyelik adımlarını başlatamıyorum, Hata veriyor. Şifremi oluşturamıyorum. Eposta adresimi geçersiz diye devam ettirmiyor. Bu tür sorunlarınız için  hemen 05052135712 tıklayın size teknik destek verelim. 

4- Sponsor Bilginiz bölümünü aşağıdaki şekilde doldurun:

 Sponsorunuzun Herbalife ID numarası: T1Y0166219

  • Sponsorunuzun Soyadının İlk 3 harfi: ERD
  • Bilgileri doğru şekilde girdiğinizde SPONSOR OLARAK FİDAN ERDOĞAN ismi görünecektir.
  • Devam butonuna basın.

5- Herbalife Üyesi olmanıza çok az kaldı.

  • Kişisel bilgilerinizi doldurun.
  • İkamet adresi ve iletişim bilgilerini dondurun.

Uyarı: İletişim bilgileri kısmında siz veya eşiniz daha önceden herbalife üyesi olduysanız öyle işaretleyin. Eğer ilk kez herbalife üyesi oluyorsanız bu kutucuğu işaretlemeyin.

6-b Kişisel Tanınma Şifresi olan  PIN Kodu oluşturun.

  • Üyelik formunu doldurduktan sonra Herbalife sistemine giriş yapabilmek ve güvenliğinizi sağlamak için PIN kodu oluşturmalısınız.
  • PIN Kodu 6-8 karakterden oluşmalıdır.
  •  Örnek: 989112, A12P029 , 986347, ab34982, TR94mb3

7- Bu bölümde çıkan altın standart garantilerini, bürüt ödeme beyanlarını okuyun ve kutucuğu işaretleyin.

 

8- Önümüze çıkan 3 Sözleşmenin tamamını okuyalım ve kabul edelim.

 

9- Sondan bir önceki adım buraya kadar doldurduğunuz bilgilerin doğruluğunu teyit edin.

  • (Sponsorunuzdan herbalife Nutrition Uluslararası iş paketi aldıysanız kutucuğu işaretleyin). Bu kısmı işaretlemeden devam edin.

10- Kredi Kartı Bilgilerinizi girerek Herbalife Mini Paketinizin ödemesini gerçekleştirin.

Resim üzerinde yazan paket fiyatı gelen zamlarla birlikte değişebilir. Eğer fiyat farklı çıkıyorsa zamdan etkilenmiş demektir. Herbalife üyeliğinizin son adımını da tamamladıysanız siz artık dünya devi olan bir beslenme şirketinin distribütörü oldunuz. TEBRİKLER.

NOT: Üyelik oluşturma işlemi boyunca karşılaştığınız problemler için  0 5052135712  Üye hizmetleri numaramızı ayarak veya Whatsapp’tan destek alabilirsiniz. 

Üyelik hakkında sık sorulan sorunlar

S– Kredi kartım yok nasıl üye olabilirim? Kapıda ödeme yaparak üye olamaz mıyım?
C 05052135712  nolu İlgili telefon numarasından bize ulaşmanız durumunda Herbalife Mini Set Paketini kapıda ödeme seçeneği ile teslim alabilirsiniz. Kapıda ödeme sistemi ile herbalife üyeliği sadece bizim sitemizde olan bir imkandır.

S– Mini Set Paketi nedir? Herbalife’a üye olmak için bu paketi almam şart mı?
C– Herbalife ürünlerini yakından tanımak, bu sektörde kendinizi geliştirmek için Mini Set Paketini almanız gerekiyor.

S– Herbalife üyeliği neden paralı?
C– Herbalife’ın  kötü amaçlı kullanımın önüne geçmek ve gerçekten Herbalife dünyasına katılmak isteyen kullanıcılarla beraber olmak maksadıyla böyle bir hizmet politikası uygulamaktadır.

S– Herbalife’a ödediğim ücret kime gidiyor?
C– Herbalife’a üye olduğunuzda şirkete havadan ödeme yapmış olmazsınız. Ödeme karşılığında yatırılan tutar değerinde ürün sahibi olursunuz.

S– Alacağım paketin içinde hangi ürünler var?
C– Paket içeriğinde: 1 Adet Vanilya Aromalı Formül 1 Shake, 1 Adet Süper Shaker, 1 Adet Ölçü Kaşığı, 1 Adet Herbalife Çantası, 1 Adet Herbalife Rozeti, Tanıtım Broşürleri ve çeşitli dokümanlar bulunur.

S– Herbalife üyeliğim ne zaman gerçekleşir?
C – Bilgileriniz teyit edildikten hemen sonra üyeliğiniz aktif hale gelir.

S- Herbalife üyesi oldum ama uzun süredir hiç ürün almadım üyeliğim silinmiş olabilir mi? 

C- Herbalife üyeliğiniz iki yıl hiç ürün almadıysanız silinir. Tekrar üye olma hakkınız her zaman vardır.

S- Herbalife distribütörü olmak için belirlenen bir yaş şartı var mı?

C- Herbalife üyesi olabilmek için 18 yaşından gün almış olmanız yeterli. 18 yaşında olan herkes herbalife nutrition şirketine üye olur. Herbalife ürünlerinin satışını yapabilir.

S- Yurt dışında yaşıyorum. Yaşadığım ülkenin vatandaşıyım, ama ben kendi memleketim olan Türkiye Üzerinden üye olmak istiyorum. Bir Gurbetçi Olarak Türkiye Herbalife şirketine üye olabilir miyim?

C – Bulunduğunuz ülke vatandaşı iseniz Türkiye üzerinden üye olmanız için Türkiye İçişleri bakanlığı tarafından verilen Mavi Kart ile üye olabilirsiniz. Bulunduğunuz ülkede internet üzerinden www.myherbalife,com adresine girin sağ üst köşede ülke adını Türkiye seçin Üyeliğe yukarıdaki üyelik adımları ile devam edebilir. Herbalife Türkiye üyesi olabilirsiniz. Herbalife üyesi olduğunuzda bulunduğunuz ülkede herbalife şirketinden direk indirimli ürün siparişi verebilirsiniz. Örneğin: Almanya’da birçok gurbetçiler mavi kartla Türkiye herbalife üyesi oldular. Şimdi Almanya’da herbalife satışı yapıyorlar.

Not : Türkiye herbalife üyelik paketi sadece 198 tl tutarındadır.

S – Herbalife’a üye olamadım

C – Herbalife’a üye olamıyorum diyorsanız 0 5052135712 arayarak bizimle iletişime geçin. Üyeliğinizi birlikte gerçekleştirelim.

Herbalife üyelik paketinde neler var?

Herbalife üye olmak isteyen kullanıcıları bir sürpriz bekliyor. Üyelik ücretiniz direkt olarak bir firmaya veya şahsa aktarılmıyor. Herbalife’a üye olmak karşılığında sizleri bekleyen ürünler:

  • Herbalife Çantası,
  • Herbalife Formül 1 Vanilyalı Shake,
  • Herbalife Süper Karıştırıcı,
  • Ölçü Kaşığı,
  • Kilonu kontrol et yolunu benden öğren rozeti.

Herbalife’ı iş fırsatına çevirme ve para kazanmaya başlamak güzel bir başlangıç.

Herbalife iş fırsatları ile ilgili sıkça sorulan sorular

S – Kullanıcı yorumlarına bakıyorum ama emin olamadım, Herbalife çok para kazandırıyor mu?

C – Herbalife kadrosunun size sunduğu hizmetlerden yararlanarak ve şirketin sizden istediklerini yaparak zengin olmanız, çok para kazanmanız mümkün. Herbalife ile para kazanmak için disiplin, sabır ve kararlılık çok önemlidir. Eğer bu üç niteliğe sahipseniz sonrası oldukça kolay.

S – Herbalife işini kimler yapabilir?

C – 18 yaşını dolduran herkes Herbalife işini yapabilir, ürün satışı gerçekleştirebilir. Tam zamanlı, yarı zamanlı, evde yapılabilecek işler, ev hanımlarının yapabileceği işler, internet/sosyal medya/instagram/facebook vb üzerinden satış,  online satış, Network Marketing iş imkanlarını araştıran kişiler tarafından tercih edilebilir.

S – Herbalife üyelik ücreti ne kadar?

C – Herbalife ile ilk kez tanışan kullanıcılar 198 TL karşılığında üye olabilir.

S – Herbalife’a üye olursam ne kadar indirim kazanırım?

C – Herbalife üyesi olduğunuzda  herbalife şirketi size çok çeşitli indirim oranları sunar. Siz dilediğiniz indirim oranı ile ürün alma hakkına sahip olursunuz. Üye olanlar en çok %42 ile %50 indirim oranını tercih etmekteler.

  • %25 indirim ile  Örneğin 100 tl ürünü 75 tl almak hakkını elde edersiniz.
  • %35 İndirim ile  100 tl değerindeki bir ürünü 65 tl alma hakkını kazanırsınız.
  • %42 İndirim ile  100 tl ye satılan bir ürünü  58 tl almış olursunuz.
  • %50 İndirim  herbalife şirketinin üyelerine tanıdığı en yüksek indirim oranıdır. 100 tl değerindeki bir herbalife ürününü 50 tl alma hakkı elde edersiniz.

Herbalife ürünlerini hem kullanmak hemde satmak istiyorsanız size %42 ve %50 indirim oranı ile başlamanızı tavsiye ederiz.

S – Herbalife’ta daha çok indirim kazanmak için ne yapmalıyım?

C – Daha çok ürün satın almalısınız. Herbalife politikaları gereği 500 puana ulaşmanız durumunda %35 indirim ile ürün alabilirsiniz. 1000 puan yapmanız veya 1000 puanlık ürün almanız durumunda %42 indirim hakkına ulaşırsınız. Bu da 100 TL’lik ürünü 58 TL’ye alabileceğiniz anlamına geliyor. 4000 puan olması durumunda ise %50 indirim ile ürün alırsınız. Herbalife’ta ulaşılabilecek en yüksek indirim oranı %50’dir.

S – Herbalife’ta puan ne demektir?

C – Herbalife üyesi olduktan sonra kendine ait sayfada alış veriş yaptığında aldığın her ürünün herbelife tarafından belirlenmiş bir puanı vardır. Herbalife’ta fiyat üzerinden değil ürün puanı toplamından indirim hesaplanır. Örneğin: Almış olduğunuz ürünlerin toplam puanı 499 iken indirim oranınız %25 olur ve ödeyeceğiniz toplam tutar daha fazla olur. Ancak ürünlerinizin toplam puanı 499 değilde 500 puana çıkmış ise sistem sizin alış verişinize otomatik anında %35 indirim uygular. Toplam puanınız 1000 puan olmuş ise sistem sizin alış verişinize anında %42 indirim uygular.

Örnek Ürün puanları:

1 kutu herbalife shake 23,95  puan

1 kutu herbalife 50gr çay 19,95  puan

1 kutu thermo complete tablet 30,95 puan

Almak istediğiniz ürünlerin toplam puanı sizin indirim oranınızı belirler. Bu noktada puanlarınızı biriktirerek  indirim oranınızı yükseltebilirsiniz.

– Eski bir herbalife Distribütörüyüm, tekrar herbalife Distribütörü olmak istiyorum. Ne Yapmalıyım?

C – Tekrar herbalife distribütörü olmak istiyorsanız. Yine yukarıdaki adımları takip ederek Herbalife distribütörü olabilirsiniz. Herbalife nutritıon  şirketi çok  önce yıllar önce distribütör olana da tekrar herbalife distribütörü olma hakkı vermektedir. Yeni distribütör olur gibi bütün adımları tamamlayın. Takıldığınız geçemediğiniz adımda bizimle irtibata geçiniz.

S – Herbalife üyesi oldum bütün adımları tamamladım. Bundan sonra kendi sayfamı nasıl açacağım?

C – Herbalife üyesi olduktan sonra üyelik adımlarında ilk başta e-posta veya oluşturduğunuz kullanıcı adı ile yine kendinizin belirlediğiniz şifrenizi kullanarak sayfanızı açabilirsiniz. Yine www.myherbalife.com  üzerinden sayfanıza ulaşabilirsiniz.

İletişim: 05052135712

Resimdeki  giriş yapın veya bir online hesap oluşturun bölümüne  tıklayın ve açılan pencerede belirtilen yerlere  e-posta veya kullanıcı adınızla giriş yaparak sayfanıza bağlanabilirsiniz.

Herbalife Üyesi Olunca Nasıl Para Kazanılıyor?


Herbalife üyesi olduğunuzda herbalife nutrition şirketi size üye olmanızın avantajlarını sunmaktadır. Kendi üyelerinin kendi kazanç havuzlarını oluşturmalarına hızla destek vermektedir.Şimdi herbalife Kazanç oranlarını inceleyelim.

Herbalife Üyesi olunca ürün satarak sağlayacağınız kazançlar: 

  • Üye kazancı = Üye olduğunuzda bir üründen %30 kar elde edersiniz. Örnek: 5000 tl bir ürün satışından 1500 tl kazanç sağlarsınız.
  • Vip Üye Kazancı = Vip üye kariyerinden başlamak isterseniz. Vip üye kazancı bir üründen %47 kazanç elde edersiniz. Örnek: 5000 tl  bir ürün sattığınızda 2350 tl para kazanırsınız.
  • Kalifiye Üreticisi üye kazancı = Dilerseniz Kalifiye üreticisi kariyerinden başlayabilirsiniz. Bu kariyerde %63  kazanç sağlarsınız. Örnek:5000 tl değerinde bir satış yaptığınızda 3150 tl kazanç sağlarsınız.
  • Süperwüzor kazancı= Bu kariyer Herbalife Nütrition şirketinin üyelerine tanıdığı en üst düzey kazanç seviyesidir. Süperwüzor kariyerinde %87 kar elde edersiniz. Örnek: 5000 tl süperwüzor üye olarak satış yaptığınızda 4350tl kazanç sağlayabilirsiniz.

Herbalife her ülke şartlarını düşünerek ürünlerini o ülke ekonomik gücü oranında belirlemekte ancak kar oranları her ülkede aynı orandadır.Her ülkenin ekonomik gerçekleri dikkate alındığında herbalife ürün satışından herbalife distribütörlerinin geçimlerini rahatlıkla sağladıkları kazançlarından anlaşılmaktadır.

Herbalife Nutrition Şirketinin Üyelerine Prim kazancı Sağlamaktadır.

Herbalife şirketi üyelerine sadece ürün satışından kazan sunmuyor. Üyelerin kendilerine oluşturdukları üye ekipleri ile birlikte yaptıkları satışlar ölçüsünde belirli miktarlarda her ay üyelerine prim ödemesi yapmaktadır. Bu primlerle ilgili daha detaylı bilgi için sizi üye olmanızı sağlayan sponsor dediğimiz üyeden bilgi alabilirsiniz. Bu kişi ile satış ve pazarlama planları yapabilir ve nasıl ürün sunumu yapacağınızı öğrenebilirsiniz..Herbalife nutrition şirketi prim kazançlarını her zaman zamanında ve gününde hesaplarınıza ödeme yapar.

Önemli: Herbalife nutrition şirketine herbalife şirketinin faaliyet gösterdiği her ülke vatandaşları buradan üye olabilir. Sadece herbalife nutrition şirketinin o ülkede faaliyet gösteriyor olması yeterlidir. Bloğumuz Uluslar arası global hizmet vermektedir. 

Üyelikle ilgili diğer tüm sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.







Yorum Gönder

5 Yorumlar

  1. Herbalife ayrıcalıklı üyelik çok iyi bir fırsat

    YanıtlaSil
  2. Tek tek görselleri ile anlatımı muhteşem yapmış sınız

    YanıtlaSil
  3. Tebrik ederim cok iyi bir anlatım olmuş 👏👏

    YanıtlaSil
  4. Müşterilerimiz için harika bir fırsat çok anlaşılır bir şekilde paylaşım yapmışsınız emeğinize sağlık Büşra hanım. başarılarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)