Herbalife Multi Fiber Nedir 5052135712

Herbalife Multi Fiber Ne İşe Yarar?

Herbalife yeni ürünü Multi-Fiber nedir? İçinde ne var?  Ne işe yarar? 

    Günlük lif alımımıza katkıda bulunan pratik bir içe0çek tozudur. Suda çözünen ve çözünmeyen liflerden oluşan yüksek lif içeriğine sahiptir. içerisinde elma, yulaf, narenciye, ve inülin kaynaklı lif çeşitleri bulunmaktadır. Bir porsiyonu  5 gram lif içerir ve 15 kaloridir.

    Tüketimi nasıl olmalıdır? Sabah Herbalife kahvaltımızın içine bir ölçek atabiliriz veya ara öğünlerde   180 milim suya bir ölçek atıp tüketebiliriz. Ürün kutusunun içinde ölçü kaşığı vardır. Yetişkin bir insanın    sağlıklı beslenme açısından günlük lif alımı çok önemlidir. Yetişkin bir insan günlük 25 gram lif alması gerekmektedir. Herbalife Multi-fiber 'i günde iki öğün tükettiğimizde 10 gram sabah Herbalife kahvaltısı ile 3 gram toplamda 13 gram lif almış oluruz 12 gramda normal yediklerimizden aldığımızda vücudumuzun günlük lif ihtiyacını karşılamış oluruz.

       Günlük beslenmemizde lif bagırsak sağlıgı ve kötü kolesterolün düşmesi için çok elzemdir.Bagırsakları sağlıklı,kabızlık sorunu yasamayan bir insan hem sağlıklı hem mutlu hemde fittir.Kilo kontrol de lif alımı çok değerlidir.

    Bu ürüne nasıl sahip olurum? Aşağıdaki iletişim bilgilerimden bana ulaşıp en garanti ve sağlıklı bir şekilde ulaşabilirsiniz ve benim danışmanlığımı alabilirsiniz. Danışmanlık ücretsizdir.

Bilgi ve İletişim İçin: 05052135712

https://youtu.be/xatq7PoMO0A




Yorum Gönder

0 Yorumlar