Herbalife Nedir Herbalife Ürünleri Güvenilir mi ? 5052135712

 

Herbalife Hakkında En Çok Merak Edilenler


Herbalife International Nedir?

Herbalife International 1980 yılında Mark Hughes tarafından sadece kilo vermek, kilo almak, ideal kilonuzu korumak değil, bir çok hastalığın önüne geçerek daha sağlıklı bir vücuda sahip olabilmek için ihtiyacınız olan tüm ürünleri bünyesinde barındırma amacıyla, 40 yılı aşkın bir süredir 96 ülkede faaliyet gösteren uluslararası bir beslenme firmadır.

 


Herbalife’a İhtiyacımız Var Mı?

Nefes alan her canlının beslenmeye ihtiyacı olduğu gibi, sağlıklı beslenmeye de ihtiyacı var. İnsanların durumu ise diğer tüm canlılardan farklı. Çünkü, insanoğlu kadar kendisine zarar veren şeyleri tüketen başka hiçbir canlı yok. Başka hiçbir canlı ihtiyacından fazlasını tüketmez; insan hariç! Bunun önlemini bir an önce almazsak, geri döndürülemez hastalıklara sahip olmamız kaçınılmaz! Görünen o ki günümüzde yediğimiz gıdalar artık eskisi gibi fayda sağlamıyor ve bunu artık hepimiz biliyoruz. Bundan 40 yıl önce yenilen herhangi sebze ya da meyvenin tek birtanesinden alacağımız faydayı aynı şekilde bugün de alabilmek için bir kilonunda üzerinde yememiz gerekiyor. Hal böyle olunca vücudumuzun ihtiyacı olan besinleri dışarıdan ek olarak almamız şart. Bunun içinde sağlam bir firmaya ve sağlam ürünlere ihtiyacımız var.

 







Herbalife Ürünleri Güvenilir mi?

40 yılı aşkın bir süredir 93 ülkede faaliyet göstermekte olan Herbalife, dünya çapında yaklaşık olarak 100 milyonun üzerinde insan tarafından sağlık kontrolü için tercih edilmektedir. Herbalife ürünleri, Nobel ödüllü bilim adamlarının, 300’den fazla alanında uzman doktorların ve Türkiye’de de Dç. Dr. İsmet Tamer‘in gözetimindedir. Diyetisyen Berrin Yiğit şirketimiz için  eğitimler vermektedir.Bu yüzden Herbalifeürünlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.



 

Herbalife Sağlık Bakanlığı Onaylı mı?

Herbalife firmasının bünyesinde bulunan tüm ürünler, Dünya Sağlık Örgütü tarafından onaylıdır. Türkiye’de ise ilaç olmadığı için Sağlık Bakanlığı’nın değil Tarım ve Köy İşleri Bakanlığından onayı bulunmaktadır. Artık herkes tarafından biliniyor ki; ilaç olmayan hiç bir ürün Sağlık Bakanlığının onayını alamaz. Ve Herbalife ürünleri de bitkisel gıda takviyesi olduğu için, ilgili makamın yani Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının onayına tabiidir.
 
 

Herbalife’ın Yan Etkisi Var mı?

Herbalife Hücresel ve Moleküler Beslenme Laboratuvarı ile toplumun sağlıklı beslenebilmesi adına Beslenme Biliminin sınırlarını keşfetmeyi hedeflemiştir. Bu amaçla 2003 yılında UCLA 'da İnsan Beslenmesi alanında en ileri araşrıtma ve geliştirme teknolojilerinin kullanılması amacıyla Mark Hughes Hücresel ve Moleküler Beslenme Laboratuvarını kurmuştur. İçtiğimiz suyun yan etkisi ne kadarsa, Herbalife ürünlerininde yan etkisi o kadardır.


Herbalife Ne Çeşit Ürünlere Sahip?

Herbalife’ın bünyesinde insan vücudunun ihtiyaç duyduğu gıda ve ürünleri en sağlıklı ve en yararlı şekilde barındırmaktadır:
 
  • Kilo Yönetimi Ürünleri
  • En Sağlıklı Atıştırmalıklar
  • En Sağlıklı İçecekler
  • Aktif Yaşam Ürünleri
  • Takviye Edici Gıdalar
  • Kişisel Bakım Ürünleri
  • Sporcu Besinleri ( CR7,Prolong,Rebuild Endurence,Pro Max,Formul 1 Sport)
Herbalife bünyesinde bulunan ( sadece Türkiye’de geçerli ) ürünleri detaylı olarak sıralamak gerekirse:
 

1 – Temel Kilo Kontrol Ürünleri:

– Herbalife formül 1 Shake karışımı
– Herbalife bitkisel konsantre çay
– Herbalife aloe vera özlü konsantre içecek
– Herbalife Thermo Complete
 

2 – Atıştırmalıklar:

– Herbalife Protein Bar
– Herbalife Gurme domates çorbası
 

3 – Takviye Edici Gıdalar:

– Herbalife HerbalifelineMax
– Herbalife Niteworks
– Herbalife Xtra-Cal
– Herbalife LiftOff
--Herbalife  Formul 2 Multivitamin Mineral Tablet(Erkek ve Kadın Bedenine göre,ihtiyacına göre ayarlanmıştır).


Ürün satın almak, kişiye özel beslenme programı almak, ücretsiz vücut analizi yaptırmak ve danışmanlık hizmeti almak için 7/24 WhatsApp üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://api.whatsapp.com/send?phone=9005052135712

Yorum Gönder

0 Yorumlar