HERBALİFE KİLO KONTROL RESMİ ÜYESİ 05052135712

 Herbalife Denizli İletişim : 05052135712

Merhaba ben herbalife Denizli Aktif yaşam koçu ve Kilo kontrol danışmanı Büşra Kilo vermenin nekadar zor olduğunu yaşayarak öğrenmiş biriyim. Şimdi sizlere herbalife ürünleri ile kilo vermenin neden bu kadar basit ve kalıcı olduğunu anlatmadan önce herbalife şirketi hakkında ve herbalife ürünleri hakkında bir sunum yapmak istiyorum. 

Herbalife Nutrition 

Herbalife Nutrition internatunel limitet şirketi 1997 senesinde Türkiye pazarına girmiştir. 1980 senesinde Mark Hughes tarafından beslenme şirketi olarak kuruldu. 

Herbalife şirketinin ilk temel beslenme ürünü herbalife besleyici formül bir shake'dir.

Herbalife temel beslenme ve kilo yönetimi ürünleri

Herbalife temel beslenme ve kilo yönetimi ürünlerini tanıtalım. Herbalife ürünleri nedir? faydaları ve zararları konusunda tavsiye ve uyarıları bilgilendirelim.

Herbalife besleyici öğün yerine geçen formül bir shake:

Kilo kontrolünde herbalife diyet programında iki öğün olarak önerilir. Herbalife diyet sürecinde sizi fazla kalori alma riskinden korur. Diyette rahat bir gün geçirmenize destek sağlar. Ayrıca herbalife diyet sürecinde sizi tok tutar ve vücut direncinizi yükselterek bağışıklık sisteminizin hastalıklara karşı kuvvetli olmasına yardımcıdır. Diyete ihtiyaç duymayan bireylerinde günlük yemek menülerine bir öğün herbalife formül bir shake’i dahil etmelerini öneriyoruz.

Herbalife Bitkisel Konsantre Çay: 

Herbalife bitkisel konsantre çayı herbalife diyet programında ödem ve toksin atmada metabolizmaya yardımcıdır. Bir bardak herbalife çayı ortalama 6,5 kaloridir. Günün her anı vücudunuzu herbalife çay ile buluşturursanız diyet programınız daha verimli sonuç verecektir. Diyet sürecinde sıkılaşma ve bölgesel incelmenize yardımcı olur.




İçtikçe Güzelleştiren Çay

Herbalife Aloevera Konsantre İçeceği: 

Herbalife diyet programınızda en önemli kısımlardan biri sindirim sistemi ve bağırsaklarınızın düzenli çalışması yeteri kadar vitamin ve mineralleri enzimleyebilir durumda olmalıdır. Vücut direnci ve bağışıklık sistemi için bunu önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu sebeple Herbalife alovera konsantre içeceği sindirim sistemini temizler düzenler ve diyet programınıza hız katar.

Herbalife Heartwell (Lif Tozu): 

Heartwell lif tozu diyet esnasında tükettiğiniz besinlerin faydalı olmayan yağları içine hapsederek emilmeden sindirim yoluyla dışarı atımına yardımcıdır. Kolesterol düşmesinde ve dengelenmesinde yardımcıdır. Diyette en büyük handikap kabızlık sorunudur. Bu sorunu Alovera içeceği ve heartwell lif tozu ile engelleyebilirsiniz. Herbalife diyet programınıza destekleyici bir besindir.

Herbalife Thermo Complete Tablet: 

Herbalife diyet programınıza en son dahil edeceğiniz bir element. En son incelme ve şekillenmenize engel olan katı yağ parçalanmasında görev alır. Bu  şekilde Herbalife thermo tableti kullananlar sıkılaşır ve vücut hatları daha belirginleşir.



Herbalife kilo yönetimine destekleyen diğer ürünler

Herbalifeline ( herbalife omega-3 balık yağı)

Herbalifeline max omega -3 düzenli kullanıldığında kalbin yorulmamasına katkı sunar. Gözlerin ve hafızanın zarar görmemesini önleyici etkiyi ihtiva eder. 

Herbalife Protein Bar : 

Diyet programınızda ara öğün olarak size kolay atıştırmalık olarak iyi bir seçenektir. 10 gr bitkisel protein içermesi ile besleyici bir ara öğün olarak bilinir.

Herbalife Bayan ve Erkek Vitamin tableti : 

Vücut vitamin ve mineral dengesine destek olur. Günde iki tablet kullanılabilir.

Herbalife Liftof Efersan Tablet : 

Herbalife diyet programınızda gün içinde yaşayacağınız enerji düşüklüğünü önlemeye yardımcı bir enerji içeceğidir.

Herbalife Nitewosk İçeceği: 

İçerisindeki Nitrik Oksit sayesinde geceleri kalbinizin ve damarların bir ahenk içinde çalışmasında meydana gelebilecek riskleri minimize etmeye yardımcıdır. Diyet programınızda gecelerinizin rahat geçmesine siz uyurken kalbinizin ve damarlarınızın düzenli çalışmasına destek sağlar. 

Herbalife ürünlerini kullanmak istiyorsanız dikkat etmeniz gerekenler

1. Hamile olup herbalife diyet programımıza dahil olmak isteyenler: 

Diyet programınızda Herbalife konsantre çay ve HerbalifeThermo tableti kullanmanızı önermiyoruz. Bizimle irtibata geçin özel hamileler için önerdiğimiz beslenme programları ile diyetinizi devam ettirin.

2.     Emziren Anneler:  

Herbalife diyete dahil olmak dilerseniz. Herbalife Thermo tableti önermiyoruz. Herbalife çayda dikkatli Kullanılması gerektiğini öneriyoruz. Bizimle irtibata geçin size emziren annelere önerdiğimiz ürün ve beslenme programıyla diyetinize başlayın.

3. Kalp damar rahatsızlığı olanlar ve tansiyon sorunu yaşayanlar: 

Herbalife diyet programında sizlere thermo coplete tableti kullanmanızı önermiyoruz. Bizimle iletişime geçin size özel beslenme programı ve kullanacağınız ürünleri belirleyelim. Herbalife diyet programını beraber ilerletelim.

4. Vücuduna kalp pili yerleştirilenler: 

Herbalife diyet programına başlamak için kimi zaman ihtiyaç duyulan vücut yağ oranı, vücut kas oranı ve metabolizma yaşı gibi değerlerinizi öğrenme amaçlı yapılan vücut analizini yaptırmamanızı öneririz. Bizimle iletişime geçin vücut kitle indeksinizi baz alarak herbalife diyet programına başlayabiliriz.

Herbalife distribütör farkı ve yaşam koçu farkı

Herbalife kilogram yönetimi ürünlerini kullanmak tek başına yeterli bir durum olmadığını düşünüyoruz. Çünkü bizlere sitemiz üzerinden başka yerlerden ürün almış ama kullanımı ve günlük beslenme ile alakalı hiçbir program yapılmamış. Günlük takip hiç yapılmamış. Bu veriler ışığında biz sitemizde herbalife yaşam koçluğu  bünyesinde tüm kullanıcılarımızı herbalife distribütör farkı anlayışla takip ve danışmanlık yapıyoruz. Herbalife nutrition şirketinin düzenlediği tüm eğitim ve seminerlere katılıyor. Sizlere daha yararlı olabilme adına herbalife beslenme uzmanlarından ve herbalife anlaşmalı doktorlarından eğitim alıyoruz.

Kullanıcılarımız ve müşterilerimize Herbalife Ürünlerini değil ürünleri kullandırma ve sonuç almalarını kendimize hedef ve amaç olarak belirledik.

HERBALİFE YASAM KOÇU BÜŞRA ERDOĞAN  05052135712

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Büşra hanım harika bir koçluk hizmeti veriyor gercekten çoj ugrasıyor ve sonuç aldırıyor.Iyi ki tanımışım

    YanıtlaSil
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)