Herbalife Çal Şubesi Yaşam Koçu Büşra 0505 21357 12

HERBALİFE ÇAL 05052135712

Çal ilçesi denizlinin güzel şirin bir ilçesi sıcak kanlı insanları güven duygusuna çok önem verirler.Herbalife çal danışmanlarımız kendilerine güveniyor Çal halkı güven veriyor. Kilo verme de kesin sonuç almanın önemini biliyorlar ve bu yönde herbalife ürünlerini güvenle sunuyorlar. sizede yardım edelim arayın bizi...

HERBALİFE SHAKE VİTAMİN DEPOSU

İşte O çok popüler  öğün yerine geçen besleyici shake karışımında bulunan vitaminler
Vücudumuz için vitaminler insan oğlunun  yaşamını devam ettirebilmesi için, vitaminlere çok ihtiyacı var, işte bazı vitaminler,
A - D - E - C - TİAMİN - RİBOFLAVİN - NİASİN - B6 - FOLİK ASİT - B12 - BİOTİN - PANTOTENİK ASİT  

BİOTİN

Saç ve tırnak sağlığı için çok önemlidir. Saçların dökülmesini ve saçların beyazlaşmasını geciktirdiği söylenir.
Vücutta protein ve yağların eriyerek enerjiye dönüşmesini sağlar.

NİASİN

Sağlıklı sinir sistemi için gereklidir. karbonhidrat, protein ve yağların vücutta kullanılmasını sağlar,kan dolaşımı düzenler kolesterol düşürür diye bilinir.En önemli fonksiyonu PELEGRA hastalığına yakalanmayı önler .    

 A vitamini

 Görme, büyüme, üreme, embriyon gelişmesi, kan yapımı, bağışıklık sistemi ve doku hücresi farklılaşmasında gerekli bir vitamindir.     

  D vitamini

Yağda eriyen bir vitamindir. Emilimi için yağ ve safraya ihtiyaç vardır. Balık yağı ve güneş ışığında bulunan D vitamini eksikliğinde raşitizm görülür. Raşitizm de kemik ve dişlerde bozukluk ve eğrilik görülür. Dişler geç çıkar. Kafa kemikleri yumuşar ve eğrilir. Eklemlerde şişkinlik görülür. En        önemli işlevi kalsiyum metabolizmasını denetlemek ve düzenlemektir. Kemikler kalsiyum deposudur. Kalsiyumun kemiklere taşınmasına ve yerleşmesine yardımcı olur. Aynı zamanda fosfor metabolizmasına da yardımcı olmaktadır.         
 D vitamini yetersizliği yayığın olarak görülmesinin nedeni yediğimiz yiyeceklerde yeterince bulunmamasıdır.                     

 E Vitamini 

Çok önemli bir vitamin olan vitamin E yağda erir, güneş ışınlarına ve alkali ortama duyarlıdır. Oksijen ve demir ile hemen okside olur, emilimi için safra asitlerine ihtiyaç vardır. Diyette bitkisel sıvı yağ miktarı arttığında vitamin E’ye ihtiyaç artar
Hücre zarının koruyucusudur (antioksidan) . Damar içerisinde akışkanlığı sağlar, damar tıkanıklığını önler. (ateroskleroz) Erken doğmuş bebeklerde demirin kullanılmasına yardımcı olarak anemi (kansızlık) oluşumunu engeller.

Tiamin 

 Yorgunluk ve isteksizlik, iştah azalması, kusma ve sindirim sisteminde bozukluklar, kalp yetmezliği , huzursuzluk sıklıkla görülen yetersizlik belirtileridir. Beriberi denilen ve sinir sistemi bozukluğu şeklinde tanımlanan, eklemlerde şişlik ve ağrı, denge bozukluklarına neden olan hastalıklar en önemli yetersizlik belirtisidir. Tiamin vücudumuz için önemli bir vitamindir.

Riboflavin

Suda eriyen bir vitamindir.Karbonhidrat, protein ve yağların metabolizmasında görev alan riboflavin bir düzenleyicidir. Yetersizliğinde deride yaralar (dermatit), dudaklarda (keylozis, angular lezyon) ve göz çevresinde kesik şeklinde yaralar oluşur. Sinir sisteminde bozukluk, anemi (kansızlık) görülebilir.  Gözde yanma ve kızarıklık, ishal oluşabilir.

Folik asit

 Amino asit ve kan hücrelerinin yapımı için gereklidir. Folik asitin vücutta deposu yoktur ve bağırsaktaki mikroorganizmalar tarafından da sentez edilir. Vücutta görev yapabilmesi için C vitaminine ihtiyaç vardır

B6 vitamini

Protein, yağ ve karbonhidrat metabolizmasında yardımcıdır. B6 vitamini aynı zamanda bağışıklık sistemi için gereklidir.B6 eksikliginde kansızlık anemi görülebilir.

B12 vitamini

 Bağışıklık sisteminde, protein metabolizmasında, sinir sisteminde ve kemik iliğinde kan hücrelerinin yapımında görevlidir.

Pantotenik Asit

 Pantotenik asit yetersizliğinde insanlarda kusma, karın ağrıları ,kasılma nöbetleri, yorgunluk gibi belirtiler saptanmıştır. Laboratuvar hayvanlarında yapılan deneylerde büyüme geriliği ,kısırlık, sinir sistemi bozukluğu, saç renginde değişme, deride yaralar, ince barsak ülserleri, saç dökülmesi şeklinde bulgular vardır. 
Bedenimiz için sağlıklı kalabilmek için vitaminleri mutlaka yeterince almalıyız. Diyet yapacağız diye bazı yiyeceklerden uzak kalıp sağlığınızdan olmayın. Hücreleriniz için bu vitaminler olmazsa olmazıdır.
Şimdi sıkı durun Herbalife  öğün yerine geçen shake  karışımında Bütün bu vitaminler vardır. Herbalife shake sizin almanız gereken vitaminleri sağlar hem de sağlıklı diyet yapmanızı bu sayede fit kalmanızı gerçekleştirir.
Sağlıklı beslenmenin bilinen adresi herbalifedir. Herbalife sağlıklı kalmada çok önemlidir.







Yorum Gönder

0 Yorumlar